Från havet till snön. Mästerskapet Ledecká kommer att fly från olympiska spelen

Turisterna vilar sig och drar energi från den kungliga kombinationen av det azurblå havet och de vita stränderna. Ester Ledecká på ön Lefkada under överinseende av sina närmaste grannar. Och i år mer än någonsin.

“Det var fantastiskt. Återigen bryr sig inte världsmästaren om “plankarna” av familjetraditioner som kombinerar det trevliga med det användbara. “Jag har utökat fysisk träning, vi har lagt till någonstans. Jag är glad och glad att jag är lite bättre under säsongen. “Vad ska det göra under det olympiska året att gå vidare? “Det här är tillverkningshemligheterna,” ler han. Så, åtminstone, “Vi gjorde mycket med repen. Kraftövningar.Vi hoppade och galna ”

För nästan två månader ska den grekiska solen nytta till vintern, som har i februari 2018 en tydlig topp.. OS i bergen i Sydkorea

En chefen var återigen hennes berömda farfar, ishockey-mästare Jan Klapac.

“Vi håller fortfarande fast vid det gamla konceptet skapat av morfar. Det är min huvudtränare-mamma. Han har fortfarande lite stoppur och något mäter, berättar han. “Vi samlade också visdom. Detta är den viktigaste förberedelse under säsongen då hade jag en hel del träning på snö.Det är då svårt att fortfarande arbeta hårt i gymmet och dos som jag kunde bära det. ”

Ester Ledecká på en sluttning i vanliga kläder här som gäst på showen presentatör Jana Krause.

, 22, Ledecká inte erfarenhet ingen heller, eller passion för havet och bergen. “Jag tyckte om det. Jag älskar vindsurfing, i alla fall, jag kommer att sakna, men jag ser fram emot snön. Det är min huvudfokus “, säger han.

Därför på torsdagen på väg till andra sidan jordklotet, på skidläger i Chile. “För sommaren utbildning, gick jag rakt i tio dagar på glaciären, jag försökte komma tillbaka in i rytmen, det röra lite”, berättar. “Och jag glömde inte det. Vi ner backen ännu “ha roligt.

I beredningen alltmer kommer att innebära Ondrej Bank, kommer att leda till Chile att vara där utan honom.Schemat är fullspäckat och varierande: Schweiz, Österrike, USA, skidor och snowboard. Ledecká detta “obojživelnost” fortfarande ha roligt.

och så kommer det att bli för de olympiska spelen.

“Det verkar som om ingenting förändras, skulle jag nominera för super-G och obřák. Kongressen och kombinationen jag sammanfaller tyvärr med en snowboard “, säger han. Även om inte alla discipliner, står inför en unik situation på den tjeckiska planen. Och även det tänkt att det ska vara något annat.

Endast ett villkor här är, “Om jag känner att jag inte tror att det kommer att hota mina föreställningar, som inte kommer att hända, så jag gjorde det på olika sätt. “Men dubbelbelastningen är inte alls rädd. “Jag har utbildats under de senaste säsongerna.Och jag hade den här supercoola handtag “, säger han.

I ytterligare soliga dagarna i augusti verkar vara turneringen i Sydkorea så mycket avlägsen, men schemat är tuffare. I Pyeongchang Alla avbrott för mindre än sex månader: “Det kommer alltid att finnas något att göra, så det går snabbt.”

Ledecká kommer att vara en av de viktigaste siffrorna tjeckiska expedition medaljer från sin väntan. Stress? Engagemang? Inte riktigt. “OS bör ses som alla andra raser. Halos runt hela jag försöker undvika en liten “ger sin syn. “Jag ser fram emot hela säsongen och alla raser.”

Från havet till bergen, från slit till seger, så att det fungerar för en lång tid. Och i år?