Janík och Koreň knepiga både slovakiska och Grand Turismo bilar

“superlativer” han hävdade Vaclav Janik. “Teamet, bilen och rida min kollega fungerade vackert hela helgen.”

Vid första sprinten till standarderna satt Tomas rötter och redan visade i kvalet att han sitter krets. Balanserade gånger han vunnit erkännande bland kraftfull klass av Gran Turismo bilar och körde silver läge när inte räcker till prototyp LINGIER JS P217, med vilken Miro Konopka tävlade på Le Mans. I Division 5, men den här bilen LMP2 inte kan göra mål.

“Jag gjorde allt möjligt. Bilen fungerade perfekt under tävlingen och jag höll min position.Jag gjorde övergången till våta däck när strax innan loppet började det regna, “hävdade sjutton talang Tomas rötter.

Racing program det för honom men inte avsluta ett antal come-timmars uthållighet ras par, som bildade garnisonen med Václav Janík. “Med Tomas år vi fram en gemensam börjar i Endurance och Sprint, som är en standard klyftor under loppet lika”, säger Janik.

Den föränderliga vädret fortsatte styrde Slovakiaring, Korenému med Janík men oläsliga förhållanden kostym, kom i första hand absolut.

“Jag är mycket glad. Loppet var inte lätt, men teamet och bilen fungerade perfekt.Vi lyckades välja rätt däck, Thomas började loppet mycket väl och efter utbytet jag lyckats kontrollera positionen “njuter Janik.

I slutet av helgen på banan nära Bratislava kom den andra sprinttävling. Bredvid honom Janik gick Jiri Svoboda, vars start till öppningen loppet lät inte motorhaveri. I kampen för tio rundor i den totala färdiga sjuttonde, Vaclav Janik, som startade från den andra raden, den sjätte.

“Återigen, vi har flyttat en bit i våra samarbets föreställningar. Normen är ett verkligt nöje att tävla.Vi har en absolut seger i den tunga varierande förhållanden långlopp i båda sprintar vi drog allt “, säger teamchef.

Den sista verk Circuit Championship kommer att bli höst pris på racerbana i Brno, som äger rum i början av september. Vid samma tidpunkt dessutom Nutrend Racing kommer att visas på den tjeckiska Championship race i uppförs tävlingar inhemska Ecce Homo.