Cristiano vilade bara med “Bayern”

Tänk på att “Real” redan är i final i Champions League. Han störde inte dig?

I detta par är “Bayern” igen dömd att ta av. Jämfört med ett hem semifinalen Champions League mot zidanovskogo “riktiga” under det senaste året, Bayern är mycket mer benägna att slå bollen gästerna: Carlo Ancelotti sida i April 2017 handlade en 9 generalstrejker (2 i målet), och laget Heynckes igår gjorde 17 (5 ). Och vad är användningen?

Ökningen i blåsstatistik återspeglar inte alla tyska klubbproblem. Vid Anchi förra säsongen var friska Neuer, Alaba och Vidal (han gjorde en sjätte hörn “Bavaria”, som lanserades sedan en straffspark i utrymmet), han ännu inte har avslutat sin karriär Lahm och Robben sprang utan kritan match.

Igår bröt Arjen i de första minuterna – och “Bayern” förlorade variation i attackerna. Vid slutet av första halvåret med skaden flög Boateng – och hemmalaget förlorade fästningen på defensiven.

Men i den 28: e minuten Hames en cross cut av två försvarare av “Real” och flydde Kimmo sköt i nära hörnet och hittade ett fel Keylor Navas.

Detta mål av “Bavaria” sade hans mål Marcelo (bitande skott från under bar linje) och Asencio, som spelade perfekt “dvoechku” med Vazquez och straffas Rafinha för klumpiga pass på mittfältet.

Vad gjorde Cristiano vid den tiden? Mannen bestämde sig för att vila. När Ronaldo slog så att bollen var avskuren och galloped av sidlinjen. Förresten, skriv i kommentarerna, om det anses vara ett slag på målet. 28 röra bollen mot matchen – även målvakten Ulraich och Navas rörde sig oftare bollen. Mycket medioker. I andra halvlek ville Krish utveckla en lovande attack men överdrog den och rullade hårt. Lägg till där bearbetning bollen med din hand med efterföljande scoring hysteri – det var inte en legendarisk dag.

Men den goda “Real”: vid det mest avgörande ögonblicket blev han inte beroende av ledaren, som avbröt sin ljusa serie i Champions League (11 produktiva matcher i rad – 17 mål). Ronaldo spelade sämre Zabolotnogo, även om den “krämiga” är helt generad. Nivån på laget, erfarenhet och förtroende för sina egna förmågor skyddar den spanska klubben från problem.