Jose samtidigt försöker maximera användningen av uppsättningen

Jose samtidigt försöker maximera användningen av uppsättningen av attackerande spelare som han har, men glöm inte samtidigt och Paul Pogba, vars talang och skicklighet är uppenbara, även med alla omognad av fransmannen. Och din, och vår: “MJ” går att spela i attacken, berövar sig från centrum av fältet. Forwards med Pogba – i motståndarens planhalva, tillsammans med försvararna Matic – på egen hand, har initiativet en rival. Scheme – 5-0-5, med noll i raden ingen har ännu vunnit.

Problemet förvärras med ankomsten av Sanchez. Mourinho dilemma: att fördela två defensiva mittfältarna, för att slutligen frigöra Pogba, eller fortsätta att spela fyra spelare attack. I det första fallet (Schema 4-3-3) för kvartett Mata-Reshford Lingard-Martial det finns bara ett ställe i en tre attacker, eftersom två positioner är reserverade för Alexis och Lukaku. I den andra – alla hur någon organiserad grupp kommer att bryta “MJ” i mitten av fältet för knä och fångst på mellanrummen mellan raderna, som gjorde “City”, “Spurs” och … “Newcastle”. Det här alternativet hotar att bli ett fel.

Att sitta nästan hela sin attacklinje eller böja sin linje innan han slår slaget? Någon kommer i alla fall att bli sårad, Jose, det är dags att bestämma.

Ett stort beslut visar sig ofta vara svårt och kränkande, men det viktigaste är att acceptera det. Medan Mourinho är som en barnflicka, som krattor i ett gäng barn, och de ständigt vandrar i handen och inte vill att rada upp i ordning. Han kan vara mer reserverad och vuxen, skyll på Conte, men hans lag behöver nu en annan.