Kommer klubben att ha ett förkortat överföringsfönster?

Kommer klubben att ha ett förkortat överföringsfönster?

Den gamla tvisten slutade: Förra året röstade 14 Premier League-klubbar för att stänga överföringsfönstret före säsongens början. Nu kommer det inte finnas några nykomlingar som kommer genom tre omgångar efter mästerskapets start – deras anpassning fördröjs ofta till mitten av hösten, och detta försvann coacharna.

Det antogs att klubbarna kommer att sluta slingra priser upp till gränsen och lösa överföringsärenden snabbt och ordnat. Men mindre än en vecka före första omgången orsakar detta beslut panik snarare än tillfredsställelse. Klubbar är i en situation ännu mer tidspress än någonsin tidigare, är priset som erbjuds till försäljning av spelare lindade ett flertal gånger, och resten av Europa förhandlar tyst, med ytterligare en månad reserv.

I april svarade Mauricio Pochettino entusiastiskt på de kommande förändringarna: “Det är ett utmärkt plus – att slutföra alla övergångar före säsongens början, speciellt för oss. De flesta klubbar märker inte förändringarna, men inte “spurs”. Nu är kompositionen klar före början av den nya säsongen, nykomlingarna får mer tid att anpassa sig. ” Nu i början av augusti, inga nykomlingar i Tottenham, och tränaren själv talade annorlunda: “Det är en känsla att nu är övergångsfönstrets första dag. Jag anser att skälen till denna situation inte borde förklaras av mig. ”

Uttrycket om “Liverpool år” har länge varit en mantra och en symbol för obefogade hopp om fans av “redsna” i Premier League. Efter omvandlingen av den första divisionen 1992 blev klubben från hamnstaden aldrig en mästare, som förtjänat oändlig förlöjligighet från stöd av “Man United” och bortskämde hans nerver.