Marsial, en vansinnigt begåvad dribbler

Marsial, en vansinnigt begåvad dribbler, visar uppriktigt på vad som händer på fältet, så fort något upphör att träna. Pogba, spelare av Gerrard och Scholes förmågor, jogar inte i det ögonblick där motståndaren är tio meter före motståndaren. Smörjning, som spelar i “MU” åttonde året, i det mest passable spelet skakar och förvirras med bollen till fötterna, som om det här är hans debut i vuxenfotboll.

Mourinho borde bli hänsynslös för att ge denna begåvade, men amorfa massa spelare någon form. Även om han måste återvända till livet, är hans värsta egenskaper och blir att Mourinho, som blir av med oönskade spelare, bygger bussar, demonstrativt mot alla. Det kan skryta med kortvarig framgång och brinner ut strax efter. Om denna framgång uppnås kommer ingen att fördöma den.

Värdarna spelade en militant och soulfully – deras mål var bara en tidsfråga. Och på fältet kom ett bekant ansikte: James Forrest, Kieran Tierney (hans foto tillsammans med Moussa Dembele är dekorerad cap club twitter) och Callum McGregor – fullblod killar med blod viskarom. Alla av dem är “Celtic” utexaminerade från akademin. I mitten av mittfältet och distribuera skinhead erfaren kapten Scott Brown. Lägg till 20-åriga mittfältaren Eboue Kouassi (minns honom i spel av “Krasnodar”) och Olivier Ntchama hölls i livets skola, “Manchester City”, står för “Genua” och ungdomsgrupper i Frankrike.

I försvaret av “kelterna” tryggt borstad Mikael Lustig och Jozo Simunovic. Game kroatiska akut behov av att visa mardröm Spartacus Ilya Kutepov – men att lära sig att fungera som det ska en kompetent quarter i två meter hög.