Rudy Garcia byggde ett utmärkt lag

“Sedan början av säsongen har Keilor spelat en nyckelroll. Han är en av de bästa i laget. Det här är en målvakt i högsta klassen “, säger Krish om sin partner i säsongen 2015/16, då klubben rehabiliterades efter den katastrofala starten på säsongen och avskedandet av Benitez. Sedan vann “Real” Champions League. “En målvakt som Navas irriterar dig inte och irriterar dig inte, men till viss del får du dig att känna dig desperat” kritiserade spelet Costa Rica Iago Espace efter matchen med Celta från samma säsong. Då tog Keilor fyra döda bollar.

Det är osynligt för betraktaren, för spelarna på fältet motsatta – rivalerna kramar, ser honom vid porten och partnerna lugnar sig. Stjärnor kan komma på tidningens omslag så mycket som de gillar, men i den gyllene perioden i Real Madrid, när klubben två gånger tog Champions League var de viktigaste spelarna den otänkbara Carlos Enrique Casemiro och Keillore Antonio Navas Gamboa.

Rusa inte för att sätta på “Atletico”. “Marseilles” – Europas ligas skuggfavorit.

De rika blir rikare, de fattiga blir fattigare. Det är helt sant om modern fotboll, när mästaren är klar på vintern, och skapandet av European Super League verkar bara en fråga om tid.

I Frankrike kan intriger inte vara a priori, men även i en situation där PSG spontant spionerar på alla regler i UEFA: s finansiella rättvisa spel, finns det fortfarande de för vilka rötterna, traditionerna och historien alltid kommer först. Det handlar om Marseille, ett lag som är en fullfjädrad och integrerad del av staden med samma namn.

Det är södernare – PSGs största motståndare, oavsett resultatet i bordet. Och det är just i Outlook: PSG – absolut hegemon som uppnådde total dominans tack vare galna kontanter infusioner är det en klubb för rika människor som spelar för rika människor (Ultra parisare stängdes 2010). Mot dem, klubben från stadens arbetare, stad, full av gäng stadsdelar, städer där alla känner en helhet, oavsett social och material status. En brutal konfrontation var oundviklig.