Utmärkt utbud av spelare

Och om i Ligue 1 det inte finns några chanser för Provencalsna, var det i europeiska cuparna bara ett franskt lag – “Marcel”. Deras senaste internationella framgång var under säsongen 2011/12, då avdelningarna Didier Deschamps nådde kvartfinalen i Champions League.

Nu har de en riktig chans att vinna EM-trofén. Det här är inte ett skämt, “Marcel” är väldigt undervurderad och förtjusande sägs lite om honom.

Först och främst handlar det om angreppslinjen, där den välkända i denna säsong spelas av Thoven. Florian lyckades aldrig få fotfäste i Newcastle, och nu rippar han bara motståndare på flanken. Det finns ett liknande på sättet som matchen Lucas Ocampos, som efter en sträng av hyresavtal äntligen befann sig.

Universal Bono Sarr, med otroligt snabb hastighet, kan spela både fulbek och winger. Clinton Nji är en annan spelare som inte har spelat i England, spelar för Tottenham, men visar sig bra i Frankrike. Från djupet hjälpas de av veteran Gustavo och Morgan Sanson, men huvudlinjen i centrallinjen är självklart Maxim Lopez. Klubbens tjugoåriga elev tar 6: e plats i ligan för överföringar per match (81) med en noggrannhet på 90%. Han heter den nya Iniesta, många toppklubbar jagar honom.

Jo, naturligtvis, huvudstjärnan i klubben Dimitri Piet. Efter sin skandalösa avgång från England gjorde han många hayters, men nu visar han bara underbar fotboll, som är den främsta länken i att bygga klubbens attacker. Men i sig, att alla behöver någon för att hantera kvaliteten. Och Rudy Garcia klarar av den här uppgiften med ett slag.

Denna säsong visar “Marseille” en av de vackraste stilarna i Frankrike. Deras knep är att provocera en motståndare att trycka och skicka den med hjälp, i stort sett av ticks. Det blir ännu mer intressant om du får reda på att han spelar bollen “Olympic” sålunda på högra flanken och inte i mitten.