Betsafe sverige

Gör en bonus

Bonusen frigörs genom att samla poäng. När du har samlat in det önskade antalet pokerpoäng kommer bonuspengar automatiskt att betalas till ditt Betsafe-konto.

I Poker Red kräver varje bonus åtta gånger bonuspoängen, utom för RED2500, vilket kräver 10 gånger antalet poäng.

I Poker Black kommer bonusen att släppas i 25 € avbetalningar varje gång du har gjort en € 125 rake.

För att spåra antalet poäng du har samlat loggar du in på Betsafe hemsida och väljer Poker Bonus (under ditt användarnamn längst upp på sidan).
Samla poäng

I Poker Red, tjänar du poäng i turneringen och kontantpottar på 3,6 per pottrake. Pengarna som placeras av andra spelare i potten är irrelevanta för sina egna poäng.

I Poker Black får du en bonus på 1/5 av den rake du spelat. Så du får en € 20 bonus från Satans kanin.
tid Begränsning

Betsafe RED2500-bonusen har 43 dagar att slutföra, RED1000-bonusen 70 dagar och andra har en 90-dagars tidsgräns för insamling av poäng. Bonusen för Poker Black är 60 dagar
Använda bonuskoden

Använd rätt bonuskod för att välja den bonus du vill ha i Poker Rice. Bonuskoden är densamma som bonusstorleken, dvs RED25, RED75, RED250, RED1000 eller RED2500 (var noga med att använda stora bokstäver).

För att aktivera din medlemskapsbonus, ange dess bonuskod på bonuspoängen “Mitt konto”. Du har 30 dagar att aktivera din medlemsbonus.

Poker Black bonus får dig registrerad när du laddar ner, hämtar och spara. Bonusen aktiveras så snart du sätter in på Poker Black – ingen bonuskod krävs.

betsafe casino