1xbet odds bonus utan insättning

Surebet: Vet säkert

Säkerbeten är en av de vanligaste teknikerna som används av spelarna, särskilt de som redan har upplevt. För att hitta en säker insats, satsa på samma sportevenemang måste du först skapa ett konto på olika bookmakerwebbplatser, välj bland de bästa som finns tillgängliga.
På så sätt optimeras chanserna att vinna vadet genom att satsa inte på en men på flera sidor. Med två delar av samma händelse på två olika 1xbet-spelautomater, är formeln bakom surebet följande:

(1 / kvot1) + (1 / kvot2) <1

Om vi ​​får ett lägre resultat från formeln för jämförelse mellan de odds bonus utan insättning kvoterna kan vi därför säga att det finns en säker satsning.

För samma sportevenemang erbjuder inte alla bookmakare samma odds.

Om du satsar lite eller ingenting kommer du att vara likgiltig, men om du är lidenskriven om online vadslagning, kan du anmäla dig och satsa på 1xbet samtidigt på olika platser, eftersom det kommer att låta dig samla flera 1xbet bonusar.

innehåll

Varför gå med mer än en webbplats?
– För den genomsnittliga spelaren
– Några råd att öppna det bästa spelkontot
De bästa kombinationerna
Vad är bekvämt och hur man väljer webbplatser

Varför gå med mer än en webbplats?

För nybörjare är det inte något av stort intresse att öppna olika konton på 1xbet spelautomater, särskilt om du fortfarande är i den inledande fasen att lära sig att satsa 1xbet. Men kanske kan de använda 1xbet-bonusen som erbjuds nya abonnenter för att kunna börja göra 1xbet-spel utan att ta risker och få den första insatsen återbetalad.

På samma sätt är beslutet att ansluta sig till flera 1xbet-spelwebbplatser en del av en väldefinierad strategi för professionella spelare. Faktum är att fördelarna är olika:

tjäna bonusbonusen 1xbet
1xbet satsning på webbplatsen med de bästa oddsen

Den andra punkten kan vara av särskilt intresse för dem som väljer att satsa stora summor på 1xbet satsningar.
För den genomsnittliga spelaren

En skillnad på 0,10 mellan oddsen på två platser, till exempel 1xbet och MyBet eller till och med Intralot kommer inte att förändras många saker: genom att satsa 5 euro kommer det att vara högst 50 cent mellan de två vinsterna. Dessa pengar kommer snart att återfås, till exempel om bookmakers balanserar sina odds. Skillnaden blir större om du bestämmer dig för att satsa högre belopp, till exempel 50 euro, och det kommer att göra skillnaden om du har gjort mer än en satsning.

Exemplet är ännu mer slående när det gäller 1xbet kombinerade satsningar:

bookmaker A erbjuder följande odds: 1.50-5-3.4
bookmaker B: 1,40, 4,20 och 2,70.

De kombinerade oddsen ger oss 25,5 för den första bookmakeren och 15.87 för den andra. Det vill säga genom att satsa 50 euro kommer gapet att vara 482, om det gäller en vinnande satsning mellan de två platserna. Så vi kan säga att vi faktiskt behöver utvärdera på vilken webbplats det är bekvämare att satsa och öppna mer än ett konto.

Slutligen kan de mest erfarna spelarna förlita sig på SureBet, en teknik som kräver att man tar hänsyn till oddsen hos de olika bookmakarna, inklusive till exempel 1xbet.

Eventuella råd att öppna det bästa spelkontot

Det finns olika bookmaker webbplatser i Italien, som vi kan jämföra i den här artikeln, men några av de bästa är de som kan erhållas tack vare 1xbet bonuskoden 1xbet eller på annat sätt tack vare kampanjen för 1xbet. Bra är tanken att de två sidorna erbjuder att betala tillbaka den första insatsen, vilket mildrar risken för att förlora stora summor.
Dessutom tenderar bookmakare alltid att balansera oddsen, så det är inte säkert att de bästa oddsen alltid finns på samma plats. Så det är bra att ha olika konton, men överdriv inte det genom att öppna ett konto på alla möjliga 1xbet-spelautomater, eftersom du bara riskerar att slösa tid. kanske du kan lita på 1xbet, som förutom ett brett utbud av fotbollsspel erbjuder ett bra avsnitt för hästkapplöpning.