Nordicbet Finland casino

Precis som baseboll efter utseendet av saber-mätningar, som Wall Street på 70-talet, har sportspelmarknaden upplevt en digital revolution de senaste 10 åren. Nästan alla framgångsrika privatister i världen använder idag en eller annan datormodell. Deras program, Nordicbet som avancerade handelssystem som används på Wall Street, heter “svarta lådor”.

Parametrarna för dessa modeller (liksom namnen på deras ägare) hålls hemliga, algoritmerna är patenterade. Och varje år fortsätter de att bli komplicerade. En av veteranerna av sportspel i Las Vegas, känd under pseudontern Steve Fezzik, klagar på att han, jämfört med den nya vågan, känns som i stenåldern! Bayesian metod, Monte-Carlo metod, Markov kedja, algoritm för k-närmaste grannar, Kolmogorov – Chempen ekvation …

Alla de viktigaste resultaten från statistisk analys, sannolikhetsteori och prediktiv modellering används nu för att klämma ett öre från bookmakers Nordicbet – för att uppnå, oavsett hur ambitiöst det kan låta, en stabil fördel över kontoret.

En paradoxal uppgift, förstås. Historien om sportspel är fylld med episoder av ljusa höjder av enskilda privatpersoner och efterföljande höga kraschar efter att deras strategi upphör att ge framgång.

Att se exakt hur spelaren får en fördel, anpassar kontoret sig och täcker de hål som den har hittat i sina linjer. Konkurrenter som konkurrerar med varandra angriper samma sårbarheter och tvingar bookmakare att reagera ännu snabbare.
Det bästa i världen när det gäller priser på NBA

I informationsåldern kombineras tillgängligheten av information tack vare Internet med en exponentiell ökning av datorns prestanda. Denna kombination av förhållanden främjade framväxten av starka analytiker från privatisterna, men samtidigt gjorde sökandet efter en stabil övervägande nästan quixotisk. Marknaden utvecklas snabbt.

Ordinarie prisälskare, oavsett hur Nordicbet långt från analysens toppar, förstärks också gradvis tack vare den allra bästa medvetenheten. Data arrays dedikerade till enskilda spelare och hela team är ett par musklick borta. Och självklart förblev bokmakare inte avskild från den digitala revolutionen.

Blogg om Nordicbet i Finland: Suomi-Nordic Blog