5 Man City-spelare som är värda att titta på säsongen 2019/20

Tim Howard
Under säsongen 2003/04 var Tim Howard ledaren i Manchester United. Det var de “besvärliga åren” mellan Barthez och van der Sar.
Amerikanen misslyckades inte och vann till och med FA-cupen, men det var i Everton, dit han åkte, att han gjorde sig känd för hela världen och blev en av de bästa i Premier League. I Liverpool tillbringade han nio år och deltog i 400 matcher.

Dion Dublin
På United minns Dublin fortfarande med värme, men det var efter att ha lämnat där att han gjorde mer än 100 mål i ligan och spelade för Coventry och Aston Villa.
Imponerande, med tanke på det fruktansvärda traumet som inte alla skulle återvända till.

Diego Forlan
Forlan, som bara nyligen sade farväl till fotboll vid 40 års ålder, var utmärkt efter sin avgång från Manchester United, där han gjorde 10 mål i 63 matcher.
Legenden om Villarreal och Atletico kommer att göra 128 mål under sju säsonger och vinna två guldstövlar.
Han var också bra i landslaget: 2011 firade han sin seger på Copa America och vid VM 2010 blev han erkänd som den bästa spelaren i turneringen.

Tom Heaton
Heaton, som ständigt hyrde, togs inte på allvar av Manchester United. Han stannade i klubben från 2002 till 2010, men han spelade aldrig för huvudlaget.
Men chansen gavs honom av Burnley, och snart spelade han i England-laget. Nu är han den främsta på Aston Villa.

5 Man City-spelare som är värda att titta på säsongen 2019/20 De sista två säsongerna i den engelska Premier League är oförändrade. Det blir laget av Josep Guardiola – Manchester City, som i början av oavgjort anses vara den främsta favoriten för “guld” -utmärkelserna. Men under hela perioden av Guardiolas vistelse i Manchester-klubben lyckades han inte vinna pokalen, som, som det verkar, redan drömts av ägarna och fansen av “stadsfolk” – Champions League Cup.

Manchester City har många fantastiska och livfulla spelare, men vi kommer att försöka få ut de fem bästa bland dem som kan visa sig mest levande under säsongen 2019/20. Det slutliga resultatet, som “stadsfolk” kommer att uppnå i slutet av säsongen, beror troligen till stor del på deras föreställningar. Kanske till och med den eftertraktade segern i Champions League.