Det stör mig att videon tar lång tid, säger Ostrava-försvararen Šindelář

“Det verkar som om vi kan hantera de svagaste matcherna med de starkaste rivalerna,” log Ostrava-operatören Martin Šindelář. Och anledningen till att de lyckades två gånger vid tio är att spelarna mot starkare motståndare har ännu mer motivation att lyckas. “Men för oss kommer den kommande matchen med Opava att vara som om vi spelade med toppen.” ”För att omvandla dem kunde det ha visat sig annorlunda. Ingenting kan göras. Vi måste fortsätta med den prestanda som vi har visat, säger Martin Šindelář. ”Spelrummet var inte dåligt.Det enda vi ångrar är att vi inte lyckades matchen i resultatet. Målvakten Hruška tog sitt skott från tio meter trots att bollen upptäcktes.

Och andra Ostrava-möjligheter kom efter pausen. ”Ja, de var där. Vi spelade bra, vi hade en straff. Tyvärr ändrade vi inte den här gången, men också Pilsen kunde straffa oss, missade (Řezníček) tomma mål. Matchen kunde ha visat sig helt annorlunda, säger Šindelář.Ostravaerna kunde senare sparka ytterligare ett straff efter Jakub Šašinkas ingripande. ”Men domarna beslutade annorlunda. Snarare stör det mig, även om en av de situationer som domaren diskuterade med videoassistenten hjälpte oss med ett straff som det tar lång tid.

Stoper förstår att domare ofta befinner sig i en svår situation. att fatta rätt beslut. ”Det finns också en person i videon som måste bedöma den. Det är bara synd att det tar så lång tid. Dessutom blir det kallt nu, så om du väntar i två minuter och sedan en stund, kyler du ner, går ut ur takten.Om det finns fler av dessa kontroversiella situationer kommer det knappast att spelas. ”