Jag känner mig väldigt bra! Costa har sparat Sparta både fram och bak

“Visst kan vi bli ännu bättre för att vinna, men vi hade bara ett motiv – att passera till gruppspelet i Europa League. En grupp kommer att spela. ”

I en duell där spartanerna multiplicerade felaktigheter, förlorade de ledningen, spelade av tio och coach Zdeněk Ščasný efter att han talade om” slarvig “med Costa och trotsade. “Han spelade bra, det andra spelet bakom. Jag sa fortfarande att han kunde gå på bakplattan, sade Ščasný; Costa tidigare spelat på den vänstra sidan av försvaret.

Mannen av matchen = Costa. Utan debatt. “Jag har sett bra tider, jag kan säga. Men det handlar inte om mig utan laget. Målvakten fick en ny chans, alla pojkarna rusade och ville vinna. Beröm hör till laget “, säger Costa perfekt -. Men sanningen är att utan deras bidrag skulle det vara mycket svårare

40Minut: Horn stadion kommer att eufori sänder hem Rapp bollen mot öppen bar…Men Costa hela kroppen faller på gräsmattan, förhindrar modell slirning ersättning 2: 2: a “När din motståndare nästan händer och du kan hantera detta, ger han dig självförtroende. Den andra halvan hjälpte oss bättre, “sa han.”

72. minut: Thun redan vid 2: 2 jämföra stihl, men Costa sätter exakt centrum för lagkamrat Dockal; på huvudet har målvakten ingen chans.Hans tredje mål för säsongen och poängen för självförtroende! “Min grundläggande uppgift är att se till att vi inte fick mål, men jag använder varje tillfälle på den motsatta sidan av domstolen”, sade han i tarmarna av arenan i Thun. “Vi har en hel del bra fotbollsspelare typ Krejci och väntade för att se vem som kan passa bollen bra.”

För att göra saken värre, med undantag för ett mål som görs och andra räddades och avslutades med ett gult kort; Den andra halvan var dock ganska spänd ett tag. “En gång Thun lagt fram två höga män och började sparka bollar, blev han en kamp om matchen. Vi var också tvungna att anpassa oss, vara mer aggressiva. Kampen var viktigare än att spela med bollen, sade Costa.En man som bidragit mer än någon annan spartansk.