Wilfried Zaa förvandlades snabbt till en stigande stjärna i Crystal Palace

Michael Keane
Michael Keene, född i klubbens akademi, var inte efterfrågad – hela tiden gick han på fältet fem gånger. Men Burnley 2014 var bara för glad att bjuda in honom till sin plats. Nu är han på Everton och England. Detsamma kan inte sägas om Phil Jones eller Chris Smalling.

Danny Drinkwater
Drinkwater kom aldrig en gång in i fältet i en United T-shirt och 2012 köptes den av Leicester. Han vann snart ligatiteln och flyttade till Chelsea.

Angel di maria
Efter ett otroligt mål i början av debutsäsongen hos United såg det ut som att Di Maria skulle förvandlas till en ny klubblegende. Istället har “matchens man” i Champions League-finalen försvunnit helt. Ganska snabbt började fans kräva att de säljer det.
Nu är hans femte år på PSG, där han helt har återställt sin tidigare form. Han gjorde 72 mål för den franska klubben – dubbelt så mycket som i Real Madrid. Och detta är för färre matcher.

Wilfried Zaa
Wilfried Zaa förvandlades snabbt till en stigande stjärna i Crystal Palace, och Sir Alex Ferguson bjöd in honom till sitt mästerskap.
Zaa hoppades kunna arbeta med den stora skotaren, men istället fick han David Moyes, som inte litade på spelaren så mycket. Inte överraskande såldes Zaa så småningom tillbaka till palatset för ett måttligt belopp. Nu är han en av de bästa anfallarna i ligan. Arsenal och PSG är intresserade av honom.

Gerard Piquet
Den stolta katalan på United var bara ett av många lovande talanger som väntade på sin chans. Men med Ferdinand och Vidic fanns det inget hopp om att bryta igenom till basen.
2008 kallade Pep Guardiod sin landsmann tillbaka, och i sitt hemland förvandlades han snabbt till en av de bästa i världen i sin position. Världsmästare, Europa, tre gånger vinnare av Champions League, åtta gånger mästare Exempel och sex-tid – spanska cupen … Ja, dess försäljning är ett av Sir Alex sällsynta misstag.