Hockeyspelare i Litvínov är efter segern över Grenoble i play-off av Champions League

Litvínov tog efter bara 75 sekunder när kaptenen drog fördel av en power play Trávníček. Inrikes väntade för att se ytterligare mål i den andra delen. Efter 36 sekunder av spelet ökade Hübl och 15 sekunder för att göra så väl Jurčík. Gästerna dramatisera men utveckling. Power play fyra mot tre för första gången passerat Petrasek Bouchard och första halvan av spelet och träffade tjeckiska gesäll Kalus.

Den franska kan ha nått efter uppgörelse, men Litvinov förvaltas av i slutet av andra akten att avgöra. I den 34: e minuten gjorde han noga använde Smolka sedan Pavlik power play och 35 sekunder innan pausen Lukes ökade till 6: 2: a Grenoble mer i den tredje perioden tack vare att korrekturläsa tillstånd Tref Labrecqueho och přesilovkovému mål Bouchard.

“De är flitiga lag.När spelarna släpptes, blev de genast irriterande rivaler. Om vi ​​gör detta försvar bör spela söndag mot finnarna, så att de omedelbart skulle straffas. Idag hade vi en hel del den uteslutna, att jag inte vill, vi måste förbättra det “sa tränaren Litvinov Radim Rulík.

” Vi är glada att vi avancerade. När vi vann extralig är det bra att gå vidare. Nio poäng är underbara. Hon bestämde sig för två segrar där ute.Champions League är en stor konfrontation, men överskatta skulle “sade tränaren.

” Vi visste inte styrkan av motståndare, men vi visste att Grenoble är en fransk mästare och Esbo femte laget efter den ordinarie säsongen, sedan hoppade i kvartsfinalen. ”

Litvínov kapten Michal Trávníček in i spelet med en speciell jersey för bästa bodujícího lagspelare. Och han har denna jersey rätta lyckades för bara 75 sekunder efter öppnandet nedsläpp, då han öppnade poäng.

“Det första målet i matchen och dessutom i den andra minuten, är trevligt att. Jag fick jersey för bästa bodujícího lagspelare, och när jag fick den första matchen, så jag sa att jag måste ta och lägga den på facebook eftersom det värms upp för länge.Men jag är glad att jag lämnade det till nästa match “skrattade han efter matchen Trávníček