Stig inte ut, vi kommer vara dumma, ljud från kabinen hos Litvinnov-hockeyspelarna

“Vi är i stånd att om vi inte flyttar nu skulle vi vara dårar. Från basgruppen bör förfarandet göras, säger Litvinovs generaldirektör Robert Kysela. “Vi är på väg att få en kamp nu med Grenoble, som verkar vara ännu lite enklare motståndare än Blues Espoo.”

Verva ännu vann båda dueller – i Grenoble 4: 1 Ice Blues Espoo 1-0. “Jag måste gratulera framför allt Janus målvaktare, han höll i kris. Men det var uppenbart att rivalerna mognade. När de förlorade oss, pressade de oss mycket, “noterade Kysela. Litvinov har dock svårt och är nära att gå vidare till elimineringsfasen i Champions League.

“Jag är verkligen förvånad. Jag tror på laget, vi har på lämpligt sätt fyllt på det, så att förlusterna skulle skada oss så lite som möjligt.Å andra sidan, återigen inga illusioner om att vi kommer att gå igen som expresståget som ingen kan stoppa. Men när spelare nezpychnou och kommer att fortsätta att gå ner pit utbildningar som ännu kan vi vara mycket framgångsrik igen “profetior Litvínov chef.

Champions League Kysela upphetsad. “Det är en prestigefylld tävling för oss. Lockar oss att lyckas i jämförelse med topp europeiska lag. Han var förvånad och intresserade åskådare i Grenoble var full stadion och hem fans stödja deras spelare så mycket de kunde, “prisade manager Kysela.

Var till Verva kan förekomma i den prestigefyllda tävlingen? “Det är en öppen sak. Vi kan bara gå till finalen, å andra sidan, hamna i basgruppen. Jag ser stor styrka i svensk hockey, de är bästa rivaler.Och om vi hittar dem kommer de att bli favoriter. Men Třinec var också favorit i finalen i extraligen och vi slog honom. Det beror på hälsan hos spelarna, och om vi har tur. ”

Spelet börjar med en lera Grenoble Stadium idag kl 18.30, före honom att finjustera ledning började återvända försvararen Tomas Frola. Champions League men inte ingripa.

“Han kan inte på deltagarlistan. För närvarande behandlas detaljerna i kontraktet. Frolo testades på Slovan Bratislava, var han i åttonde position nionde-back, erbjöd honom en tvåvägskontrakt. Om han inte spelar kommer han att gå till Nitra.Tomas sa att istället för att riskera att spela den första slovakiska ligan skulle han hellre återvända till Litvínov och ta ställning här. “