Tyson Fury och Deontay Wilder kolliderar i feisty LA face-off innan världstitelkampen

Paret, som kommer att kämpa på lördag för WBC tungvikt krona, blev inbäddade i en melee när de pressade varandra innan deras lag inledde dem från scenen. Fury tog bort sin skjorta när kämparna utbytte förolämpningar.

Fury sa: ”Han har definitivt skrattat; han är nervös och han är på kant. Jag kommer att få honom att se ut som den clown han är. Han såg väldigt nervös ut, det gjorde jag inte. Han skrek, skrek och allting. Det var spännande, eller hur? Han vet att han inte kan outbox mig, så han försökte bli personlig.Han försöker psyka sig själv för kampen men jag är avslappnad, jag är en född kämpe. ”Tyson Fury kan slå Deontay Wilder om kampen går avstånd, säger Lennox Lewis Läs mer

Den före detta världsmästaren påminde Wilder om sin största seger när de mötte ansikte mot ansikte på den sista presskonferensen före titelkampen på Staples Center. Det är tre år till dagen sedan Fury ledde till en betydande upprörelse när han outboxade Wladimir Klitschko, som hade obesegrad i 11 år. Amerikas mästare, Fury sa: “Det är tre år sedan jag åkte till Düsseldorf och sparkade Klitschkos röv överallt.

” Jag ska slå [Wilder’s] ansikte in för honom.Jag har hört många säga “Wilder genom knockout eller Fury på poäng”, men jag säger er nu, Wilder kommer att bli utslagen. ”

Wilder svarade med att avfärda Fury som att ha haft “hans tid”. Efter att ha slagit Klitschko förblev 30-åringen inaktiv i mer än två och ett halvt år när han kämpade med psykiska hälsoproblem och fick vikt tills han uppskattade 27: a, något som ännu kunde undergräva honom på lördagen. Facebook Twitter Pinterest Deontay Wilder, längst till vänster, och Tyson Fury, andra från höger, separeras av sina respektive teammedlemmar efter att ha utbytt ilska ord.Fotografi: Damian Dovarganes / AP

”Detta är ett ögonblick som jag har väntat på hela min karriär; det är min tid, sa Wilder. ”Fury hade hans – när han slog Klitschko var det hans fönster att göra vad han hade att göra. Hur han tog upp sitt ansvar som en mästare var upp till honom. Men nu är det min tid. Jag har satt tålmodigt och väntat.

”Jag kommer att slå Tyson Fury ut. De säger att jag är puncheren och han är boxaren men samma sak sades när jag slog [Bermane] Stiverne. Jag ska visa dig hur bra jag kan ruta. Han kommer att gå ner.

Fury var angelägen om att understryka vikten av hans prestationer och sitt “uppdrag” att representera utsatta människor. ambassadör för mental hälsa.Jag är folkets mästare, ”sa han. ”Jag kämpar inte bara för mig, jag har miljoner människor som ser upp till mig.”