Vem för vittne? Vi vill ha någon med liknande tankar, säger Jihlavas chef

Huvudtränaren för FC Vysocina Martin Svedik har spekulerat sedan sommaren. Men medan fängelset i juni från Prags Dukla- och Jihlava-klubbar inte visade sig, gick Slovácko äntligen med på villkoren.

”Det stämmer, vi enades. Fredagens hemmamatch med Usti blir den sista i Mr. Jihlava. Efter denna match kommer han att avsluta med oss, ”sa Jan Staněk, chef för FC Vysočina, på måndag MF DNES.

Tränaren själv ville inte kommentera att han lämnade till den högsta tävlingen. ”Jag gick med båda klubbarna och jag vill behålla det. Det är också så att jag kan koncentrera mig på fredagens match med mun.Jag kommer att prata om detta efter honom, ”Svědík var tydlig.

Han bevisade att resultaten och prestandan för hans nästan ex-kännare inte längre är desamma efter hans söndagsduell i České Budějovice. Jihlava förlorade 0-2 – More info here.

”Från första halvlek var det tydligt att motståndaren skulle vinna mycket mer. Vi tappade massor av ballonger. Vi måste förbättra tillgången till andra matcher, det här är inte ens för den andra ligan, ”har hartusil synligt missnöjd tränare. “Han var förfärlig,” sa Stanek. ”Det var resultatet av vad matcherna med Zizkov och Prostejov redan indikerade, vilket vi vann med tur.Jag tycker att det är en besvikelse att spelare inte kan svara på detta. ”Hans kritik riktade sig främst till cheferna på yngre spelare. ”Äldre presterar bra, men yngre inser inte att det de vann de två tidigare matcherna inte kan göra i Budweis.Om motståndaren förlorar oss främst Sportingbet av vilja och militäritet, är det inte bra, ”kände direktören för FC Vysočina.

Last Årets match kommer att vara i Šmard

De kommande dagarna och veckorna kommer dock laget att lösa det nya laget utöver resultaten.

”Hittills är det bara Herr Svědík som lämnar och En match, ”påminde Staněk att efter ovannämnda duell med Ústí-laget Vysočina fortfarande väntar på en match i Pardubice i år. ”Och Michal Šmarda kommer att leda laget där. Han har erfarenhet, han har lett Jihlava tre gånger i matchen.ed.), ”tillade han.

I framtiden kommer klubben emellertid inte att undvika att anlita en ny tränare. ”Vi har en långsiktig cirkel av blivande bussar som är intressanta för oss. Tillsammans med Martin kommer vi att välja dem så att den inkommande tränaren fortsätter sitt arbete, ”förklarade Staněk. tänkande, med en liknande inställning och komplexitet. En som kommer att acceptera klubbens upplägg och koncept, ”rapporterade chefen för den andra ligan Jihlava-klubben. ”Jag hade en sådan privat möte fram till 15 december.För att kunna ändra förberedelseplanen, diskutera några frågor om sammansättningen av kadern, säger Staněk. ”Jag antar att vi den här veckan stänger kandidatkretsen, utbildare att välja mellan. Och sedan ska vi ta Bet365 itu med dem. Det kommer att finnas tre eller fyra namn, ”tillade han.

Speciellt hur den adresserade tränaren kunde eller inte kunde komma ur kontraktet kommer att spela en viktig roll. “Ingen av dessa tränare är gratis”, medgav Staněk.