Fotbollsöverföring rykten: Chelsea att signera £ 25m Michael Keane från Burnley?

Tydligen kommer £ 25m att frigöra Burnley-försvararen från Sean Dyches grepp. Men Conte kommer inte att stanna där. Det finns en annan blip som visas på Chelsea-managerens radar – och det kan spåras till Ben Davies på Tottenham Hotspur. Italienaren kommer att försöka woo Wales internationella ner till sydvästra London genom att erbjuda honom massor av fotboll i första lag och begäran om att göra två försvar. Steven Defour inspirerar bestämt Burnley till seger över Watford. Läs mer

En annan man som är desperat för defensiva förstärkningar är Slaven Bilic, som har tre matcher för att rädda sitt West Ham-jobb, skriker olika tidningar. Han behöver en vänsterback på grund av Aaron Cresswells långvariga knäskada och hans ersättare Arthur Masuakus uppenbara oförmåga att använda sina fötter istället för sina händer i straffområdet.Den 29-årige fria agenten Kevin Constant kan förvänta sig att hans telefon ringer och en skarp röst för att skälla “hjälp!” Ner mottagaren under de kommande dagarna. Han sågs senast i Bologna i Serie A, där han gjorde sju framträdanden 2016.

Annat i de glänsande korridorerna i den glada clapping London-stadion har kontraktssamtal med 17-årig mittfältare Reece Oxford José Mourinho, en manfamed för sin förmåga att vårda ung talang, kan överväga att bulta den ljusa utsikten till en grupp som består av så många olika idéer som det kan vara förvirrad med Labourpartiet.Pep Guardiola kan dock leda United till tonåren och vidarebefordra honom till Manchester City, där han lär sig hur man spelar 100 passerar inom 10 minuter. Förenta USA-chefen Bob Bradley, som för närvarande övervakar Ligue 2 Le Havre, kan få ett samtal från Swanseas Huw Jenkins med begäran om att sortera ut det.

Och hur kommer David Moyes att fixa den ledsna röra på Sunderland? Genom att underteckna den 18-årige portugisiska friagenten Pedro Carneiro. Det är hur.